Dupsko og stilleskrue

Dupsko/Stilleskruer

Dupper og Stilleskruer til mange formål

I vores kategori Dupsko/Stilleskruer, har vi runde, firkantede, firkant gev., rektangulære. De bliver også kaldt rørafslutning, rørben, plastik prop, slutprop, plastik dupper. De er med eller uden gevind, og du kan vælge mellem flere størrelser. Til rør, bordben, sofa- og stoleben samt strygebræt. Se efter udvendigt mål på rør og rørgodstykkelse. Her finder du dupsko/stilleskruer mm, der passer til alu byggesystemet

Dupsko har mange navne. Den kan nemlig bruges til rigtig mange ting. Det er f.eks. et beslag, der sættes, skubbes, skrues eller fikseres ud over en genstand. Den kan også bruges til at samle flere dele. Dupsko på stoleben kan for det meste skiftes ud, og derfor er det af stor betydning, når du skal bestille dem, at du ved, hvad der skal måles så du får den rigtige ”sko” til din stol. Løse dupskos formål kan være at beskytte genstanden mod slitage, snavs eller overlast. På skolerne er de opmærksomme på, at sætte dupsko på, så stolene ikke larmer, når børnene trækker stolene ind og ud. Det er især vigtigt for sensitive elever og børn med hørenedsættelse.

Vi har også et stort udvalg i stilleskuer, fingerskruer og håndgreb. Stilleskrue i stål, el-galvaniseret. Leder du efter spec. stilleskruer, så ring gerne til os på 4396 5100.

Dupsko, stilleskruer og indsatse

Dupsko har mange navne. Den kan nemlig bruges til rigtig mange ting. I industrien som beslag, der sættes, skubbes, skrues eller fikseres ud over f.eks. rør. De kan også bruges til at samle flere dele. Dupsko på stoleben kan for det meste skiftes ud, og derfor er det af stor betydning, når du skal bestille dem, at du ved, hvad der skal måles så du får den rigtige ”sko” til din stol.

Løse dupskos formål kan være at beskytte genstanden mod slitage, snavs eller overlast. Dupsko sidder f.eks. for enden af en stok, et rør, et kabelstik, bord- eller stoleben.

Det, du skal være opmærksom på, når du skal vælge dupsko, er målene. Hvilke dupper skal du vælge? Hvilken størrelse er rørbenet på din stol? Du kan få udvendige og indvendige dupper, og du skal altid måle det udvendige mål.

Se filmen om montering og valg af dupsko her

På germansk område er der fundet dupsko, der stammer fra helt tilbage fra jernalderen. Indtil det 20. århundrede blev de fleste dupsko lavet af metal; i dag fremstilles mange af gummi eller plast.

Krykker og stokke er forsynet med en gummidupsko for enden for at øge komforten og som sørger for, at man står fast, så man ikke glider.

Vi har dupsko, der kan placeres under stole, borde og sofaer for at undgå slitage på gulvene.

Finder du det ikke på vores webshop, så producerer vi det til dig.

Vores sortiment

I vores sortiment er bl.a. dupsko med og uden gevind, med og uden filt, runde, firkantede, kvartrunde, ovale dupsko, glidere, stilleskruer, stilleskruer, der er vippebar, fingreskruer, indsatse med gevind til ovale og firkantede profiler, propper. Vi har dupsko og stilleskruer med varmesvejset filt. Filt findes i forskellige farver og hårdhed, og reducerer pres og skader mod gulvet.

Udlandet – Nordiske lande

Vi leverer varer til det store udland, og vi har mange kunder fra Sverige og Norge. Derfor er her en lille liste med nogle svenske ord for Dupsko og stilleskruer her:

Ändplugg
Svart plastplugga
Rörpropp 40×40 mm M10
Rörskydd och ändskydd til rör och fyrkantsprofiler
Stort utbud
Rör  plugg 45×45
Plastplugg for rør innv.
Plastplugg för fotpinnar
Drin-propp

Inställningsskruv
Ställskruv