Underkonsol til metalhylde

HYLDESYSTEMER

Hyldesystemer i aluminium og stål. Vi har mange typer hylder, bogstøtter m.v. Vi har mange forskellige Porsa Hyldesystemer i aluminium, træ, tråd, glas og stål: Bladhylder, Dekorationsgitter, Gondol reoler, Hulplader og varekroge, Hylder glas, Hylder stål, Hylder tråd, Hylder træ, Ølkassehylder, Rørsøjler, Tilbehør, Varekroge, Vægskinner alu og Vægskinner stål.

Vi kommer gerne og giver tilbud ved et uforpligtende og gratis konsulentbesøg.  Kontakt os her

Porsa Hyldesystemer

Stort udvalg

Ønsker du et fleksibel og rengøringsvenligt hyldesystem?

Vi har egen produktion af Porsa hyldesystem

Systemet er fleksibelt og rengøringsvenligt. Systemet sammensættes f.eks. af rørsøjler, som monteres på væggen og efterfølgende påmonteres de forskellige hylder, som er nemme at skifte ud.

Du har mulighed for at sætte forskellige enheder på systemet efter behov.  F.eks.:

  • Trådkurve
  • Træhylder i forskellige længder
  • Stålhylder
  • Kroge

Du kan rykke rundt på systemet efter behov. Alle hylder mm. tages hurtigt ned for nem rengøring.

Vi har meget forskelligt at vælge imellem; aluminium, træ, tråd, glas og stål: Bladhylder, Dekorationsgitter, Gondol reoler, Hulplader og varekroge, Hylder glas, Hylder stål, Hylder tråd, Hylder træ, Ølkassehylder, Rørsøjler, Tilbehør, Varekroge, Vægskinner alu, Vægskinner stål.

Bladhylder

Vi har to typer bladhylder; tredobbelt og enkel bladhylde. Dekorationsgitter med kraftig dobbeltramme til eksponering af dine varer f.eks. tørklæder, bælter, dyreartikler mm.

Porsa Gondolreol

Med vores populære Porsa gondolreol giver det dig mange muligheder. De er nemme at opstille og skifte med jævne mellemrum. Du kan opsætte hulplader, melamin- eller metalhylder og trådhylder. Gondolreolen kan benyttes fritstående med eller uden bagplade, og den kan skabe centergange. Dansk produceret butiksindretning, der giver overskuelig og god præsentation af dine varer, på en overskuelig og kundevenlig måde.

Hulplader og varekroge

Hulplader med firkantede huller er beregnet til værkstedstavle, til slikposer og andre småartikler. Hulafstanden (center-center) er 34 mm. Vi har enkelt og dobbelt kroge til hulplader, enkel vinkelkrog og Eurokrog med og uden skrue.

Hylder glas

Vi har glashylder i flere størrelser – ring til os med ønske om mål, røgfarvet, hærdet eller lamineret glas. Vi tager gerne special-glas hjem på bestilling.

Hylder stål

Hylder af stål findes i flere størrelser, hyldeknægte og bogstøttebøjler.

Hylder tråd

Vores trådhylder og skillerum fås i krom og hvid.

Hylder træ

Træhylderne findes også i flere størrelser. Se også vores hyldeknægte.

Ølkassehylder

Vores kraftige skrå ølkassehylder passer til vægskinne og gondol.

Rørsøjler

Er der ikke plads til gondolfødder kan du vælge rørsøjler som har huller på begge sider. Se også over- og underflange til rørsøjler.

Varekroge

Til din vareeksponering har du brug for varekroge. Se f.eks de forskellige varekroge under dekorationsgitter, hulplader, panelvæg og rillepaneler mm.

Vægskinner alu

Elegant aluminium hyldesystem til private hjem, barer, industrikøkken m.v. Benyttes glashylder perfekt som dvd reol, til spirtusflasker, glas eller samleobjekter. Systemet sammensættes af vægskinne, bagknægt og overtræk. Trinløs indstilling. Se monteringsvejledning her på siden under “kataloger mm.” Monteringsvejledning for vægskinner.

Vægskinner stål

Vægskinner i stål finde i længderne 500, 1000, 1500, 2000 og 2500 mm. Bemærk, at målene opgives i mm.