Informationsskab Classic Safe

INFOSKABE INDENDØRS

Infoskabe indendørs er ideelle til boligforeninger, kirker, grundejerforeninger, skoler, sportsklubber og til anvisninger i virksomheder. Vi har 2xA4, 4xA4, 6xA4, 8xA4, 9xA4, 12xA4, 18xA4, 24xA4 og 30xA4

Se videoen: Hvordan du kan vende døren i infoskabet”

Du er altid velkommen til at ringe på tel.nr. 4396 5100.

Informationsskabe

Infoskabe – Porsa Butiksindretning

Med informationsskabe indendørs, kommer din skiltning hurtigt og naturligt til at fungere, så dine besøgende nemt kan finde den information, vedkommende har brug for. Lad os hjælpe dig med at finde den bedste løsning til glæde for dig, dine kunder og for din virksomhed. Du er velkommen til at ringe til os på 4396 5100.

Vi har et stort udvalg af praktiske informations- ”skilteskabe” som også kaldes informationstavle, i solid kvalitet til både inden- og udendørsbrug. I vores udvalg har vi de populære informationsskabe med hvid galvaniseret bagplade, hvor du kan hænge dine informationer op med magneter.

Hvor kan du købe dem?

Du kan købe dem online i Porsa Shoppen, men du er altid meget velkommen til at ringe på tel.nr. 4396 5100, så vi i fællesskab kan finde den rigtige løsning til dig eller hvis du har spørgsmål omkring købet.

Med et informationsskab kan du vise dit indhold på en overskuelig og professionel måde bl.a. til fremvisning af skiftende informationer.

Skabene bliver bl.a. brugt som opslagstavler i gangarealer til stor glæde på kontorer og uddannelsessteder.

 

Vi har skabe, der kan låses og i aluminiumsrammer specielt designet til offentlige steder. Informationsskabe bliver typisk brugt til:

 • Informationer, der oplyser om dagens menu, velkomstskilte
 • Nyheder
 • Historie om stedet, virksomheden
 • Beskrivelser af stedet eller om dyrene
 • Meddelelser til medlemmer din forening, klub o.lign.
 • Navnelister
 • Reklamer
 • Oplysninger om åbningstider og påbud f.eks.
 • Orienteringsskilte, der viser hvor du er og kort over det sted du er
 • Turistinformation
 • Byggepladstavler
 • Kolonihaver

I virkeligheden bruges informationsskabene, som du kan se af ovenstående, til viden, nyheder og rådgivning – ja, til rigtig mange brugbare informationer for dine gæster, kursister og kunder mm.

Du kan vælge imellem forskellige størrelser og design med hængslede døre eller skydedøre. Når du kontakter os, kan vi guide dig, så du får den mest holdbare og økonomiske løsning.

Informationsskabe indendørs

Vores skabe er populære i bl.a. boligforeninger, kirker, hospitaler, kollegier, plejehjem, sundhedshuse, musikhuse, grundejerforeninger, skoler, sportsklubber og til anvisninger i virksomheder. Størrelsen er opdelt efter antal A4 ark i hvert skab f.eks. 2xA4, 4xA4, 6xA4 osv.

Vores informations- og opslagsskabe fra Vitincom® er sikre og i høj kvalitet:

 • fastmonteret lås, der sikrer, at budskaberne altid er uberørt og fremstår klart og tydeligt.
 • du kan vælge mellem skydelåger eller låger med integrerede hængsler, der kan udskiftes og omhængsles uden brug af værktøj og uden at tage informationsskabet ned
 • 4 mm Plexichoc-glas (UV-blokerende) eller hærdet sikkerhedsglas. Hærdningen gør glasset væsentligt stærkere end almindeligt planglas og er samtidig sikkerhedsglas, der ved brud går i ufarlige brudstykker.
 • hvidlakeret magnetbagplade
 • du kan vælge flere størrelser og farver

I brochuren om informationsskabene bliver du hjulpet med at vælge den størrelse, der passer bedst til dit behov. Se Vitincom® brochuren på side 2. Du kan se og/eller downloade brochuren her!

Alle informationsskabene har 5 års garanti. For at beskytte og sikre kvaliteten af vores produkter, er alle skabene mærkede.

Standerben

Byd dine kunder velkommen med et informationsskab monteret på standerben! Se billedet.

Infoskab på standerben

 Foto af informationsskab på standerben

 

 

Informationsskabe udendørs

Størrelsen er også her opdelt efter antal A4 ark i hvert skab. F.eks. 2xA4, 4xA4, 6xA4 osv.

Vores infoskabe er perfekte til boligforeninger, byggepladser, børnehaver, kirker, grundejerforeninger, sportsklubber, strande, campingpladser og virksomheder, og til større offentlige institutioner f.eks. sygehuse, skoler og personalerum, der har brug for at formidle brede budskaber.

 

Sjove opslagstavler i institutioner

 

 Billede af informationsskabet ”Bjørn”

En opslagstavle, der kan ses

Se de sjove opslagstavler, der er velegnet til vuggestuer, børnehaver og skoler. Se f.eks. ”Skildpadden” varenummer 28286000 her! Vi har et fantasifuldt, farverigt og sjovt udvalg af opslagstavler, der bl.a. giver informationer indenfor og/eller udenfor skoler, sportshaller, legepladser, forlystelsesparker, campingpladser..

Hængselfri, låsbar, fuld skærm, robust, praktisk, tilpasningsbar, vandtæt (se side 5 i brochuren ). Garanteret kvalitet. Alle meddelelser og tavler ses meget let. Det bliver især set, fordi det er anderledes og sjovt. ”Informationsstræet” er helt unikt. Her har du en ”opslagstavle” der passer til 6 x A4, malet grønt og kobberbrunt.

Vandsjov

Herlige og originale opslagstavler, der giver opmærksomhed, information og som skaber stor glæde og værdi i eller uden for svømmebassiner, forlystelsesparker, promenader, skoler, campingpladser …

 

Gourmet opslagstavler

Gourmet opslagstavler er moderne opslagstavler, du kan se på væggene i restauranter, hvor drikkevarer, menuer og åbningstider er tilgængelige for alle…

Opslagstavler til parker

En elegant kombination af træ og aluminium til beskyttelse og visning af informationer på en diskret og naturlig måde med minimal vedligeholdelse.

Hængselfri, låsbar, fuld skærm, styrke, praktisk, tilpasningsbar, vandtæt (se side 5).  Æstetik og materialer er i harmoni med miljøet.

Billede af informationsskabet ”træet”

 

Informations- og opslagsskabe er sikre og i høj kvalitet:

 • vejrbestandige, deformationsstabile integrerede hængsler
 • låge med klar plexichoc-glas i UV-blokerende materiale med god modstandsdygtighed overfor stød eller med hærdet sikkerhedsglas
 • gummitætning i låge og udluftningshuller i bund sikrer mod kondens
 • sikkerhedslås, vandalsikret med skjult klinke (ses ikke udefra)
 • galvaniseret lakeret magnetbagplade; hvid indvendig, grå (RAL9002) udvendig
 • du kan vælge flere farver, dybder og størrelser

Du kan bestille standerben med hjul på Ø 50 mm. Der medfølger 2 monteringsbeslag pr. standerben. Til store skabe benyttes 2 standerben for at sikre stabiliteten. Det lodrette rør er sølvelokseret og 3-delt med sort plastprop i top. Stjernefoden har dia. på 620 mm og er med sort plast-cover. Vi har standersæt i samme farve som skabet, LED belysning, magnetlommer, lås til informationsskab pal – side-by-side dobbeltdøre og lås til informationsskab med skydedøre med 4-8 mm glastykkelse og løse magneter fås som tilkøb. Se under ”Tilbehør”

Produceret i EU af Vitincom® og distribueret i Danmark af Porsa. Du kan læse og downloade brochuren her!

 

LED Belysning

LED belysningssystem, kan let monteres i vores informationsskabe. Find LED belysningssæt her!

Det er kvalitet med meget skarpt, høj og effektivt hvidt lys: typisk lysstyrke 60* lumen pr. watt. Forventet levetid på 10 år: 75.000* timer i gennemsnit, svarende til 5 neon rør.

Den elektriske installation skal udføres af en faguddannet person, for at opfylde de gældende sikkerhedsbestemmelser. Kabeludgangen er ikke defineret på forhånd, på den måde kan installatøren vælge den mest velegnede placering.

*Specielt til Tradition informationsskabe, lysstyrke 20 lumen pr. watt, 50.000 timer og 5 watt pr. løbende meter.

Bemærk: LED belysningssæt har til formål at gøre information lettere at læse i svagt lys, ikke at belyse reklameplakater.

Ved bestilling leveres LED belysningssættet umonteret.

Standersæt

På billedet herunder kan du se hvordan dine kunder bliver budt velkommen med et informationsskab (udendørs) monteret på standerben. Du har mulighed for at bestille ekstra ben, og benytte dem som tilbygning til sæt, når der er brug for, at flere skabe skal stå i forlængelse af hinanden.

 

 Billede af informationsskab til udendørs brug

Der medfølger 2 monteringsbeslag pr. standerben. Til store skabe benyttes 2 standerben for at sikre stabiliteten. Det lodrette rør er sølvelokseret og 3-delt med sort plastprop i top. Stjernefoden har dia. på 620 mm og er med sort plastcover.

Info-, opslags- og udstillingsskab

Kært barn har mange navne, og det har informationsskabene da også. Nogle af dem bruges til forskellige opslag; informationer, oversigter, indkaldelser mm., ”opslagstavle” men de kan også bruges til at udstille i og derfor kalder vi dem også for udstillingskabe. Vi viser f.eks. de mange variationer, der er på små dupsko – andre viser nøgleringe, souvenir eller andet, der skal ses af kunderne. Mange kan godt lide at skifte udstilling engang imellem.

De ønsker f.eks. deres kunder en god sommer, eller glædelig jul. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan bruge vores infoskabe til.

Flere af vores kunder har fået et rillepanel monteret og kan nu hænge ting op på en nem og lækker måde. Her skal du bare huske, at det udelukkende kan monteres i skabe med en dybde fra 75 mm og opefter, når der skal være plads til et rillepanel. Allure informationskabet har en korkbaggrund, hvor du kan sætte tegnstifter og nåle i, i stedet for magneter og skabet har akryl skydelåger, se varenummer 28401001.

Her kan du se et udstillingskab med monteret Porsa rillepanel. I dette skab er også brugt kroge og skilteholdere, der passer til rillepanelet.

 

Informationskab med rillepanel

Infoskab med rillepanel

Billede af udstillingsskab med monteret rillepanel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvem er vi?

Porsa er en danskejet familie- produktions- og handelsvirksomhed. Vi producerer, rådgiver om og sælger slidstærke inventarsystemer til lige netop dit behov, i aluminium, træ og stål. Vi har inventar til butik, lager, kontor, industri, institutioner, udstillinger og til private. Besøg os i vores showroom på Vallensbækvej 55 i Brøndby, hvor vi tager imod bestillinger og sælger til vores mange virksomheder og private kunder.

Porsa Shoppen

Du kan også vælge at handle over nettet i Porsa Shoppen på www.porsa.dk, hvor du kan finde mange varer, der er beregnet til dig. Her kan du bestille akvarieborde, alu profiler (også kaldet rør, aluminiumprofiler, stænger), dupsko (også kaldet propper, endestykker mm) brochureholdere, diske, skranker, indkøbskurve, glasvitriner, hyldesystemer, konfektionsinventar, panelvægge, plastkasser, podier, reoler, rulleborde, trafikspejle og udstillingsystemer mm.

Har du brug for et informationskab eller en anden vare, der skal bygges specielt til dig og din virksomhed, er vi klar med inspiration og vejledning. Ring til os i Brøndby på tel.nr. 4396 5100!

En form for mindre udgave af informationskabene har vi klip-klap rammerne med snapframe til udstillingsbrug – se vores sølvlakerede infostander. Den fås med rund fod eller med kløverfod. Og vi har udhængsskabe, der allesammen har en fastmonteret lås og en varmgalvaniseret magnetbagplade. Skabene kan også specialfremstilles i andre mål.

Siden 1960 har vi designet og fremstillet inventarsystemer. Vores produktkatalog spænder vidt, fra alu-systemer og stålreoler til helt unikke indretninger og specialprodukter. Porsa har i dag salg, administration, produktion og lager i Brøndby. Dette sikrer dig en høj kvalitet og kort leveringstid. På specialprodukter vil der være en længere leveringstid.

Showroom

Vi sender mange smukke møbler ud af døren hver eneste dag. For at vise dig lidt af det, vi kan tilbyde, har vi et stort, lyst og dejligt showroom, som du altid er velkommen til at komme forbi og se. Måske har du ikke fundet løsningen til din idé i vores webshop, men så kan du kontakte os telefonisk eller ved et inspirerende besøg i vores showroom i Brøndby. Fyn og Jylland dækkes af kørende konsulent.

Unikke løsninger

Med vores egen produktion i aluminium, træ og stål er vores kunder sikret individuelle løsninger af høj funktionalitet og kvalitet til den helt rigtige pris. Porsa har stor erfaring i individuelle specialløsninger, da ca. 80% af alle vores produkter bliver specialfremstillet.

Porsas aluminiumprofiler og samleled er et komplet system, der kan sammensættes til stærke og attraktive møbelrammer. Vi benytter dem til at opbygge forretningsmøbler, displays, udstillingopgaver, indvendige vægge, messestande, medicinske møbler, laboratoriemøbler, apoteksmøbler, museumsmøbler og andet udstyr til butikker og offentlige interiører.

Mange akvarie entusiaster køber vores Porsa akvarieborde som usamlet sæt og samler selv flotte akvarieborde bygget af Porsa rør. De kan både vælge med og uden hylde, kabinet, skydelåger, åbent eller lukket stel osv. De samles dem nemt med vores monteringsvejledning og en gummihammer.

Vores kunder ønsker funktionalitet og holdbarhed kombineret med et attraktivt design. Vi producerer standard laboratorium- og hospitalsudstyr med Porsas moderne profilsystem og stål til laboratoriemøbler med syrefri og brandhæmmende plader. Vi specialiserer os også i fremstilling af tilpassede møbler og er altid klar til at hjælpe. Vi er kendt for vores aluprofiler. Vores møbler er certificeret og funktionelt, æstetisk og modstandsdygtig overfor hverdagslivet.

Idéer og konceptløsninger

Alle forretningsområder har sine egne specielle behov. Ikke to butikker er helt ens. Det stiller store krav til kreativitet, individuelle og fleksible butiksløsninger. Derfor har vi i Porsa et kvalificeret team af kreative og dygtige medarbejdere. Vi er med til at skabe en stærk profil, øget salg og stor fleksibilitet i din butik.

Vi glæder os til at se dig!

Kontakt Porsa på tel. 43965100 for uforbindende tilbud, en snak om dine ideer og rådgivning.

Du kan læse eller downloade vores brochure på www.porsa.dk

Vi glæder os til at se dig i vores showroom, få en snak med dig i telefonen og/eller sende de varer til dig, som du har købt i vores webshop.

I denne video kan du se, hvordan du kan vende døren i et informationsskab nemt og hurtigt.