Rillepanel

Rillepanel

Rillepanel – Panelvæg – Slatwall

Rillepanel/Panelvægge giver mulighed for indretning til ethvert formål. Panelvæg kaldes også for rillepanel og slatwall. Her finder du brochureholdere, hylder, konfektionsholdere, paneldisplay, plastkasser, varekroge og tilbehør.

Slatwall

Panelvæg, rillepanel – kært barn har mange navne

Panelvægge er super smarte til indretning i din butik eller dit hjem. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænsen. Du kan altid skifte udstillingen ud, alt efter humør og årstid. Du ser Porsa panelvæg i næsten alle butikker og paneldisplayet er også populært, fordi det giver mulighed for at flytte rundt på udstillingen.

I butikken

Panelvæggene bruges flittigt af cykelhandlere, sko-, smykke, mode, optiker og lingeriforretninger og mange flere. Det er en fornøjelse at kunne udstille og organisere varerne.

I hjemmet

Der er efterhånden også mange, der har set mulighederne i rillepanelet til brug i deres hjem, og til mange forskellige og kreative formål. Børneværelset, til sportstøjet, på kontoret, det kreative rum, hvor der altid er brug for at få styr på rodet, i garagen til cykelophæng eller til brug for værktøjet. Vi har også set vores kunder bruge dem i entreen med hylder til deres sko, og det er spændende at høre og se hvordan vores kunder indretter med rillepanelerne derhjemme.