Bord 4 ben 31L

Porsa akvarieborde og kabinet

Bliver leveret som usamlet sæt

Porsa akvarieborde fås som standard i: 25 x 25 mm elokserede firkant alurør, sorte samleled med alukerne, inkl. stilleskruer, højde 550 mm. Se monteringsvejledning her

Standard akvariebordet er som åbent stel uden hylde. Ring til os hvis du vil have bundhylde eller kabinet og skydelåger eller eventuelt anden højde. Hylder finder du under plader. Samles bedst med gummi- eller rekylfri hammer, som købes separat.

Porsa akvarieborde kan du bygge med og uden bundhylde eller kabinet. Du kan få skydelåger og evt. en anden højde end de 550 mm som er vores standardhøjde. Vores standard akvariebord er som åbent stel uden hylde. Vi forhandler stabile og flotte akvarieborde fra vores butik i Brøndby og også online.

Det er nemt og bekvemt at samle dit eget bord. Du kan downloade vores monteringsvejledning, som beskriver hvordan du skal samle det, og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Kontakt os på tel. nr. 43965100.

Med Porsa aluprofiler er der mange muligheder, så du får en smuk udsmykning i butikken eller i dit hjem. Porsa akvarieborde er en elegant måde at vise akvariet frem på, og du har mulighed for at få mere ud af akvariet samtidig med at du kan opbevare foder til dine fisk, hvis du vælger at bygge med skab.

Porsa akvarieborde

Få mere ud af dit akvarium med et akvariebord

Vi har materiale, også til meget store akvarier.

Der er mange akvariebutikker og private, der har stor glæde af at have vores akvarieborde. De er pæne at vise frem, er en del af butikken eller boligen og dit akvarium kommer til sin ret.

Akvariebord til akvarier i alle størrelser

Det er vigtigt, at akvariet står godt og stabilt på et solidt akvariebord. Det ser godt ud at akvariet f.eks. bliver hævet fra gulvet, så du og dine kunder/gæster kan se og nyde dine smukke fisk.

Materiale til akvariebord

  • 25 x 25 mm elokserede firkant Porsa alurør
  • sorte samleled med alukerne
  • Plader i melamin 19 mm. Fås i farverne Lys grå, Antracit (mørk grå), hvid og sort. Ved bestilling kan bestilles andre farver (anden leveringstid) Angiv venligst farve i indkøbskurven/kommentarfeltet:
    Antracit (mørk grå), blå, grøn, grå (lys), hvid, rød, sort og i træstruktur; ahorn, bøg, eg, mahogni, palisander.

Værktøj

Bordet samles bedst med rekylfri hammer